Főzőworkshop
október 17. péntek, 17.30

Sokan kértétek, hogy receptjeinket tegyük elérhetővé, vagy tanítsuk meg. Íme hát a várva várt 2. alkalom. A workshopot Vető Anna, a Szelence Café egyik tulajdonosa es szakácsa tartja.
Erre az októberi estére olyan őszi recepteket válogattam össze, ami nagyon gyorsan elkészíthető (tehát ajánlom azoknak is, akik nem szeretnek pepecselni a konyhában). Igyekeztem odafigyelni, hogy minden ételben kellő fehérjeforrás, gabona és zöldség legyen, de mégis glutén-, tej mentesek legyenek. Az együtt elkészített ételekről pontos receptúrát kapsz és természetesen meg is vacsorázunk.
Ami garantált:
- könnyen, gyorsan elkészíthető ételek
- elérhető, bárhol beszerezhető alapanyagokból
- pénztárca barát fogások
- szezonális fogások
- tippek a könnyebb menütervezéshez
- 5+1 recept, amiket jól lehet variálni
- Ezen a pénteken (október 17.) megtudhatod, hogyan készítsük el a kedvenc karfiolos ételemet.
- Hogyan készítsd el a tofut finoman?
- Hogyan csempészd be az ősz legjobb alapanyagjait egy tápláló salátába?
- Hogyan készítsd el a világ leggyorsabb és legízletesebb levesét?
- Ráadásként most egy mindenmentes édességet is fogunk készíteni.
Időpont: október 17. péntek, 17.30-20.30
Regisztráció: info@szelencecafe.hu
Részvételi díj: 16.000 Ft, melynek átutalásával véglegesíted a foglalásod.