Heti menü

Menu

A Szelence Café 11-19 óra között tart nyitva. 11.30 és 14.30 között ebéd menü fogyasztására van lehetőség, amelyet el is tudunk csomagolni. Ehhez környezetbarát csomagolóanyagot és evőeszközt használunk. Ebédnél asztalfoglalás nem szükséges, azonban menüt félre tudsz rakatni telefonon 11 órától.

Konyhánk húsmentes. Vegetáriánus és vegán (főtt és nyers) ételeket kóstolhatsz nálunk. Törekszünk a különlegesebb ízekre, ami túlmutat a megszokott rántott gombán és rántott sajton. Ételeink nagy része saját recept (amit ételkészítő tanfolyamunkon elsajátíthatsz), amely vagy reform jellegű vagy a nagymama házias ízeid idézi vissza.

Délutáni választékunk: házi pékáruból készült szendvicsek, friss saláták, tapas tál, nyers vegán torták, kávé, házi szörp, levek.

Csomagolt termékeket is találsz nálunk, ezeket haza tudod vinni: Zöldség és gyümölcs aszalványok, krékerek, kekszek, diákcsemege, magok, aszalt gyümölcsök, kézműves kávék, gyógyteák.

A Szelence Café bababarát hely, játszósarokkal és baba-mama szobával (pelenkázóval és szoptató székkel felszerelt). Valamint kutyabarát hely is vagyunk, tehát négylábú kedvencekkel is lehet érkezni (pórázon).