Programok

A Szelencében folyamatosan találsz általunk szervezett illetve külsős programokat is. Alább aktuális programjainkat találod meg.


Tematikus születésnapi zsúrjaink minden korosztálynak nyújtanak alternatívákat. A részletekhez kattintson az alábbi gombra!

Születésnapi zsúrok

Aktuális programjaink

Event
Matisse: Macska piros halakkal (felnőtteknek!)
2017-01-14

Annyi gyermeklelkű felnőtt kérte már, hadd ülhessen be a KiSECSETre, mert szeretné megfesteni a macskás festményt, hogy úgy döntöttük végre veletek is elkészítjük Matisse vidám művét! Mi segítünk, hogy ez a színes festmény méltó dísze legye otthonotoknak és visszaadja mindazt, amit az önfeledt alkotás közben átéltetek.
Nem kell semmit hoznod, csak magadat és a jókedvedet, a Képfestők csapata biztosítja az összes alapanyagot és bedobja minden tudását, hogy kihozza Belőled azt, amit még Te sem hittél volna magadról!
Igen! Végre itt az alkalom, hogy megtapasztald, te is képes vagy rá! Ezt a remek festményt saját kezeddel fogod megalkotni!
Mi segítünk lépésről lépésre és megmutatjuk neked egy olyan oldaladat, amit eddig nem is ismertél! 
Végigvezetünk az úton: az üres vászontól a saját festményedig!
Gyere el és éld át velünk az alkotás örömét, mi mindent megteszünk, hogy egy felejthetetlen élménnyel és egy remekművel távozz! 
Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt mi biztosítunk (vászon, ecsetek, festék, stb.)! Tölts el három órát kreatívan és vidáman, mi garantáljuk, hogy büszkén távozol majd saját alkotásoddal! 
Hozd el barátaidat, munkatársaidat vagy csak tölts pár órát egyedül és ismerj meg új embereket!
Részvételi díj: 9.900 Ft/ fő, amelyet a helyszínen készpénzben tudsz kifizetni.
JELENTKEZÉSI LAP: https://goo.gl/forms/961NorGRasRFN4KJ2
A program jellege,nehézsége és felépítése miatt felnőtt résztvevőkre lett kidolgozva! Gyermekeknek külön alkalmakat indítunk! Ha kísérő jönne, a helyiség adottsága miatt teltház esetén nem biztos, hogy van lehetőségük helyet foglalni az asztalnál! Ebben az esetben csak a terem más pontján lehet leülni.
A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd nekünk!
További információ: kissmo13@gmail.com , 06309978273
Várunk szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika

Részletek
Event
Villásreggeli - TELTHÁZ
2017-01-27 09:00 - 12:00

A már hagyományossá vált VILLÁSREGGELINK igazi családi, baráti program. Egy kis bekuckózás a januári hideg elől, közben finom ételeket kóstolhatsz, otthonos hangulatban lehetsz barátaiddal vagy családoddal.

Az ételek között találsz glutén-, tejmentes ,vegán, vagy hagyományos dolgokat is. Így biztos, hogy az egész család jól lakik.

Ha szeretnéd, hogy egy jó hangulatú programmal induljon a hétvége, foglalj asztalt időben! ;)
1/201 4335 vagy info@szelencecafe.hu

Részvételi díj: 2.500 Ft/fő (Korlátlan étel és italfogyasztás. A kávét/teát az ár nem tartalmazza.)

Részletek
Event
Télkvíz - Minden, ami tél
2018-01-31

TélKvíz idején – Kvíz mindenről, ami tél!

Fel tudod idézni, hogy hányszor hangzik el az Igazából szerelemben a Jump című dal? Tudod, hogy mi történik Húshagyó kedden? Meg tudnád mondani ki írt Anyaginnek szívhez szóló levelet?

Ha igen, akkor gyere el a TélKvízünkre, amit 2018. január 31-én tartunk a Szelence Café-ban (Budapest 1013 Pauler utca 8.), hogy együtt teremtsünk magunknak egy kis téli hangulatot. A kvízben a télhez és a téli ünnepekhez kapcsolódó kérdéseket gyűjtünk össze: találkozhatsz filmes és irodalmi feladatokkal, popkulturális utalásokkal, népi hiedelmekhez, hagyományokhoz, népszokásokhoz kapcsolódó témakörökkel. 

Üdvözlettel:
a Szervezők

Részletek
Event
Édességkészítő műhely (alapfok)
2018-02-08 18:00-20:00

Szereted a Szelencés sütiket, tortákat és nagy rajongója vagy a kókuszgolyónak? Már régóta fontolgatod, hogy kipróbálnál valami újat a konyhádban, de nincs elég inspirációd? Gyere el februári édességkészítő műhelyünkre, hogy együtt tanuljuk meg az alapokat.
Aznap este készítünk turmixot, tortát, magtejeket, és sok sok édességgolyót. Kapsz receptet, sok ötletet, hasznos tippet az alapanyagokról, a beszerzési helyekről és minden kérdésedet felteheted az édességekkel kapcsolatban.

Jelentkezés: info@szelencecafe.hu
Belépő: 5.500 Ft (amely magába foglalja a kóstolókat és haza is tudsz vinni a közösen elkészített finomságokból)

Részletek