Programok

A Szelencében folyamatosan találsz általunk szervezett illetve külsős programokat is. Alább aktuális programjainkat találod meg.


Tematikus születésnapi zsúrjaink minden korosztálynak nyújtanak alternatívákat. A részletekhez kattintson az alábbi gombra!

Születésnapi zsúrok

Aktuális programjaink

Event
Képfestők: Afremov - Egy esernyő alatt
2018-04-27 18:00 - 21.30

Van olyan kifejezés, hogy "legafremovosabb"? Mert szerintünk ez a csodás, foltokból álló, mozgalmas képen bizony a Mester minden technikai bravúrja és jellegzetessége felfedezhető. Talán ezért is szeretnétek annyian a szobátok hangulatát feldobni ezzel a remekművel, vagy esetleg ezzel eldicsekedni, hogy bizony ám, ezt én festettem! Naaaa, mit szólsz? ;)
Mivel ezt a vibrálóan színes festményt és a festőjét is annyira kedvelitek, mi újra megfestjük veletek! Az immár világhíres festő igazán egyedi módon ábrázolja a hangulatos parkokban sétálókat, a vizes utcák csillogását, a vibráló fényeket. Az ember szinte kedvet kap, hogy tavaszi esőben sétáljon a kedvesével. Ehelyett inkább, arra biztatunk, hogy próbáld ki te is és varázsolj ilyen csodás hangulatot a vászonra.
Igen! Végre itt az alkalom, hogy megtapasztald, te is képes vagy rá! Ezt a gyönyörű festményt saját kezeddel fogod megalkotni!
Mi segítünk lépésről lépésre és megmutatjuk neked egy olyan oldaladat, amit eddig nem is ismertél!
Végigvezetünk az úton: az üres vászontól a saját festményedig!
Gyere el és éld át velünk az alkotás örömét, mi mindent megteszünk, hogy egy felejthetetlen élménnyel és egy remekművel távozz!
Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt mi biztosítunk (vászon, ecsetek, festék, stb.)! Tölts el három órát kreatívan és vidáman, mi garantáljuk, hogy büszkén távozol majd saját alkotásoddal!
Hozd el barátaidat, munkatársaidat vagy csak tölts pár órát egyedül és ismerj meg új embereket!
Részvételi díj: 9.900 Ft/ fő, amelyet a helyszínen készpénzben tudsz kifizetni.
JELENTKEZÉSI LAP: https://goo.gl/forms/RcOI44wLEvAoKmqG2
A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd nekünk!
További információ: kissmo13@gmail.com , 06309978273
Várunk szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika

Részletek
Event
Villásreggeli
2018-04-28 9:00-12:00

A már hagyományossá vált VILLÁSREGGELINK igazi családi, baráti program. Induljon jól ez a tavaszi hosszúhétvégel, itt nálunk finom ételeket kóstolhatsz, otthonos hangulatban lehetsz barátaiddal vagy családoddal.

Az ételek között találsz glutén-, tejmentes ,vegán, vagy hagyományos dolgokat is. Így biztos, hogy az egész család jól lakik.

Ha szeretnéd, hogy egy jó hangulatú programmal induljon a hétvége, foglalj asztalt időben! ;)
Asztalfoglalás CSAK emailben: info@szelencecafe.hu

Részvételi díj: 2.500 Ft/fő (Korlátlan étel és italfogyasztás. A kávét/teát az ár nem tartalmazza.)

Részletek
Event
Képfestők: Kisecset- Vidrák
2018-04-28 11:00 - 13:00

Apukák! Közeledik Anyák napja! Mi lenne, ha a kis lurkótok idén egy varázslatos, saját készítésű vászonfestménnyel lepné meg Anyukáját vagy a Nagymamáját? De ha csak egyszerűen szeretnétek, hogy gyermeketek kibontakozzon, valami új, egészen felszabadító élményben részesüljön, akkor is remek programot találtatok!
A békésen úszkáló, kedves kis vidrák nekünk azonnal belopták magukat a szívünkbe! A gyerekek a festés alatt kiélhetik kreativitásukat, festhetnek ecsettel, de pacsmagolhatnak, megint nyomdázhatnak is, az biztos, hogy önfeledten alkothatnak! Megismerhetik a színek, a festékek és a vászon varázslatos világát, és kipróbálhatják mi mindenre képesek egy ecsettel a kezükben.
A Képfestők csapata, Endrődy Orsolya, iparművész és Kiss Mónika, grafikus délelőtt várja a 7-12 éves gyerkőcöket, hogy segítségükkel két óra alatt barátságos állatkákat és békés hangulatot varázsoljanak a vászonra!
Ha a te gyermeked is szeret rajzolni és alkotni, akkor itt a helye, hogy kipróbálja, milyen betölteni egy 40x50-es vásznat és elkészíteni egy igazi festményt.
Ha úgy érzed, gyermekedben megvan a kreativitás és már csak a bátorsága vagy önbizalma hiányzik, hogy lelkesen fogjon hozzá az alkotásnak, akkor pedig nem is lehet kihagyni a Kisecset programot, hiszen mi a gyerekeknél és felnőtteknél is arra helyezzük a hangsúlyt, hogy mindenki megtapasztalja az alkotás örömét. Végig segítünk, lépésről lépésre vezetjük a kicsitket az üres vászontól a kész képig, így a bátortalanabbaknak is ajánljuk az élményfestést!
A program kifejezetten gyermekeknek lett kidolgozva, ezért a felnőttek jelenléte nem feltétlenül szükséges - csak ha a kicsi külön igényli. Megértéseteket köszönjük! :)
Részvételi díj: 5.900 Ft/ fő
További információ: kissmo13@gmail.com , 06309978273
Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi jelentkezési lapon!
JELENTKEZÉSI LAP: https://goo.gl/forms/swAsP0v6seRaSCo22
A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd nekünk!
Várunk szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika

Részletek
Event
Anyák napi virágdoboz készítés a Németh Attila Floristtal
2018-05-05 14:00 - 16:00

Szeretnèl egy csodàs tavaszi viràgdobozt kèszíteni velünk?💐
Màjus 5. èn újra alkothatsz velünk , illatos , színes tavaszi viràgokkal kèszülünk amikbôl elkèszîtheted anyàknapi alkotàsod hogy ezzel köszönthesd màsnap èdesanyàdat❤️
A workshop rèszletei miatt keress minket elèrhetôsègeinken:
36 30 417 1707
info@attilanemethflorist.com

Részletek
Event
Édességkészítő műhely (alapfok)
2018-05-09 18:00-20:00

Szereted a Szelencés sütiket, tortákat és nagy rajongója vagy a kókuszgolyónak? Már régóta fontolgatod, hogy kipróbálnál valami újat a konyhádban, de nincs elég inspirációd? Gyere el májusi édességkészítő műhelyünkre, hogy együtt tanuljuk meg az alapokat.
Aznap este készítünk turmixot, tortát, magtejeket, és sok sok édességgolyót. Kapsz receptet, sok ötletet, hasznos tippet az alapanyagokról, a beszerzési helyekről és minden kérdésedet felteheted az édességekkel kapcsolatban.

Jelentkezés: info@szelencecafe.hu
Belépő: 5.500 Ft (amely magába foglalja a kóstolókat és haza is tudsz vinni a közösen elkészített finomságokból)

Részletek