Programok

A Szelencében folyamatosan találsz általunk szervezett illetve külsős programokat is. Alább aktuális programjainkat találod meg.


Tematikus születésnapi zsúrjaink minden korosztálynak nyújtanak alternatívákat. A részletekhez kattintson az alábbi gombra!

Születésnapi zsúrok Foglalás

Aktuális programjaink

Event
m'ARTas gyerekfestmény kiállítás
2018-06-02 10:00- 12:00

Sok szeretettel várunk minden 0 és 6 év közötti gyereket és kedves családjukat, egy igazán gyerekeknek szóló kiállításmegnyitóra. Programokkal, játékokkal, zenés foglalkozással és tombolával.
A részvétel ingyenes.

Részletek
Event
Képfestők - Frida (M. Devine)
2018-06-14 18:00 - 21:00

Frida. Ikon, művész és ízig vérig nő.
Olyan sokan rajongtok érte és ezért a fantasztikus technikával készült festményért, hogy újra megfestjük veletek. 
Frida Kahlo mexikói festő emblematikus alakja sok nőre, és több művészre is hatással van, Maren Devine kortárs festőnő a szépet, a nőiességet látta meg benne, egy egész sorozatot készített arcképeiből. Frida születésének 111.évfordulóján mi választottunk a sorozatból egy csodás rózsákkal feldíszített festményt, amin átüt a nőiesség és szenvedélyesség, és az a belső tűz, ami a közéleti szerepet is vállaló festőnő egész életét áthatotta.
Gyere és tapasztald meg velünk az alkotás örömét, és próbáld ki milyen egy saját festményt a vászonra varázsolni.
Elhiszed, hogy neked is sikerülni fog? Eddig minden bizonytalankodó büszkén és boldogan távozott az élményfestéséről, úgyhogy itt az alkalom, hogy kipróbáld milyen telefesteni a vásznat!
Mi lépésről lépésre megmutatjuk neked, hogyan is készül egy festmény. Gyere el és éld át velünk az alkotás örömét, ígérjük, egy felejthetetlen élménnyel és egy remekművel távozol!
Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt mi biztosítunk (vászon, ecsetek, festék, stb.). Tölts el három órát kreatívan és vidáman, mi garantáljuk, hogy büszkén távozol majd saját alkotásoddal! 
Remek ajándék a közös festés vagy az általad készített festmény is! Hozd el barátaidat, munkatársaidat vagy csak tölts pár órát egyedül és ismerj meg új embereket!
Részvételi díj: 9.900 Ft/ fő 
További információ: kissmo13@gmail.com , 06309978273
Előzetes bejelentkezés szükséges!
JELENTKEZÉSI LAP: https://goo.gl/forms/xqKic49RqkMNJZJi2
A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd nekünk! 
Várunk szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika

Részletek