Ásványkarkötő workshop

2020-01-24 18:00

 

Ezen a workshopon valódi kristályok kápráztatnak majd el, fűzheted a karkötőket magadnak, vagy ajándékba, biztos, hogy örömet és élményt fog okozni neked már akkor, amikor készíted! Januárban hozok a csakrákhoz tartozó köveket, hogy elkészíthesd a harmonizáló ékszeredet, ami támogatni fog 2020-ban. Vagy alkothatsz összetartozás karkötőket: barátság, szerelem, szülő-gyermek kapcsolatot fűzünk még szorosabbra egy-egy hasonló és összeillő karlánccal.
A workshopon ásványkarkötőket készítünk - fejenkét 2 db-ot-, miközben megtudhatod milyen kristályokkal dolgozunk. Röviden megismerkedünk azokkal az ásványokkal, amiket használni fogunk, így könnyebb lesz kiválasztani a hozzád, vagy szerettedhez legjobban illő köveket. A felhasznált ásványgolyók 8-10mm átmérőjű, minőségi kristályok, választhatsz melléjük kiegészítőket, medálokat, köztes díszítő elemeket.
A jókedv és a jó hangulat mellett biztosítom az eszközöket, a kellékeket és ásványokat, és megadok minden segítséget neked, hogy az ékszerek tökéletesen sikerüljenek!
Részvételi díj:
- 9.500 Ft/fő - az ár fejenként 2 db karkötő készítésére vonatkozik
- lehetőség van fejenként  csak 1 db karkötőt készíteni, ebben az esetben az ár 5.900 Ft/fő/1db ékszer.
JELENTKEZÉSI LAP:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqinR7yfeQPl7iLV4ygB4hlrUHt0PRf5uhxs2pFUeFfV7WWA/viewform?usp=sf_link

További információ: kissmo13@gmail.com
A létszám korlátozott, ezért előzetes bejelentkezés szükséges, a regisztrációhoz pedig jelentkezési lapot kell kitölteni!

Szeretettel várlak: Kiss Mónika

Vissza