Képfestők - Akvarell WS

2019-09-13 18:00

Képfestők - Akvarell WS

 Az akvarell festmény egyedi és megismételhetetlen! A pillanatról szól, amit te teremtesz meg a festék, a mozdulat és az ecseted által. Add át magad a jelennek és az alkotásnak, varázsold el magadat és a környezetedet! Ha kezdő vagy és kipróbálnád, ha haladó és fejlődni szeretnél, itt a helyed ezen a workshopon, hogy együtt alkossunk, és vezessünk mindenkit a tudása szerint egy újabb szintre. Végre itt egy akvarell kurzus a megszokott Képfestők minőségben, az akvarell festés technikája és fortélyai 3 órában! Fesd meg a tengert, a Balatont, a kerti virágokat, a kiskutyádat, a cicákat a kertben, a csillagokat az égen! Ha kipróbálnál egy könnyed, és könnyen használható festési technikát és szívesen festenél otthon is, akkor gyere el erre a workshopra!
Szeretettel várunk, akár teljesen kezdő, akár haladó szintű tudással rendelkezel! Minden segítséget megadunk, ígérjük ezentúl élvezheted a festés örömét akkor is, ha eddig úgy érezted, nem tudsz sem rajzolni, sem festeni!
Beavatunk a színek világába, az akvarell technika izgalmas rejtelmeibe, az ecsetkezelési- és a festészeti technikák titkaiba.
Nem kell semmit hoznod, csak magadat és a jókedvedet, mi biztosítjuk az összes alapanyagot és bedobjuk minden tudásunkat, hogy kihozzuk belőled azt, amit még te sem hittél volna magadról és a workshop végén hazaviheted az általad kiválasztott, és megfestett akvarell képet!
Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt mi biztosítunk (akvarell papírok, ecsetek, festékek, stb.)!
Részvételi díj:ŐSZI kedvezmény: 7.900 Ft/ fő (9.900Ft helyett)
Előzetes bejelentkezés szükséges! Részletek a jelentkezési lapon feltüntetett jelentkezési feltételekben!
JELENTKEZÉSI LAP: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIulqmnL85WFo4Thry52gt7ZQbvn95vD4fInsKknjmx6XCDg/viewform?usp=sf_link
További információ: kepfestok01@gmail.com
A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd nekünk! A workshopot minimum 6 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.
Várunk szeretettel: Kiss Mónika és Endrődy Orsolya 

Vissza