Képfestők - Akvarell WS

2019-07-24 18:00

Képfestők - Akvarell WS

 Az akvarell festészet csupa légiesen könnyű mozdulat! Áttetsző színeket, felszabaduló formákat és varázslatos képek világát hozza el neked, hogy színesítse a hétköznapjaidat! Az akvarell ceruza használata pedig még izgalmasabbá teszi az alkotást, egészen a laza vázlatoktól az apró részletek kidolgozásáig.
Kipróbálnál végre egy könnyed, és könnyen használható festési technikát? Szívesen festenél otthon is? Végre itt egy akvarell kurzus a megszokott Képfestők minőségben, az akvarell festés technikája és fortélyai 3 órában!
Szeretettel várunk akár teljesen kezdő, akár haladó szintű tudással rendelkezel! Minden segítséget megadunk, ígérjük ezentúl élvezheted a festés örömét akkor is, ha eddig úgy érezted, nem tudsz sem rajzolni, sem festeni!
Beavatunk a színek világába, az akvarell technika izgalmas rejtelmeibe, az ecsetkezelési- és a festészeti technikák titkaiba.
Nem kell semmit hoznod, csak magadat és a jókedvedet, mi biztosítjuk az összes alapanyagot és bedobjuk minden tudásunkat, hogy kihozzuk belőled azt, amit még te sem hittél volna magadról és a kurzus végén hazaviheted az általad kiválasztott, és megfestett akvarell képet!
Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt mi biztosítunk (akvarell papírok, ecsetek, festékek, stb.)!
Részvételi díj: Nyári kedvezmény: 7.900 Ft/ fő (9.900Ft helyett)
Előzetes bejelentkezés szükséges! Részletek a jelentkezési lapon feltüntetett jelentkezési feltételekben!
JELENTKEZÉSI LAP: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGdrrWVvQLainjI91jGb-k9TRpYonyp5qrf16rW2ilVTogCA/viewform?
További információ: kepfestok01@gmail.com
A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd nekünk! A workshopot minimum 6 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.
Várunk szeretettel: Kiss Mónika és Endrődy Orsolya 

Vissza