Képfestők: Cézanne- Kilátás a tengerre

2019-05-15 18:00

Képfestők: Cézanne- Kilátás a tengerre

 Tengerre néző kilátást szeretnél egy nyaraláson? Csak ülni, és nézni a tengert, ez az egyik legmegnyugtatóbb érzés. Te is imádod a sós levegőt és a lágyan ringatózó víz látványát? Idézz fel velünk egy csodás utazást, Provence varázsát, a tengeri falvakat, a francia riviérát, és fesd meg velünk Cézanne gyönyörű tájképét, ami Marsellie melletti kis településen, L'Estaque-ben készült. Vidd haza te is a napfényes Dél-Francia tengerpart hangulatát, fesd meg velünk a saját Cézanne képedet!


A festő azt vallotta, hogy a világ az övé, és úgy fordítja le a maga nyelvére, ahogyan akarja – ez a művész igazi szabadsága.
Hidd el, neked is sikerülni fog! Eddig mindenki büszkén és boldogan távozott az élményfestéséről, úgyhogy itt az alkalom, hogy kipróbáld milyen megfesteni egy 40x50 cm-es vásznat!


Lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan is készül egy festmény. Éld át velünk az alkotás örömét, ígérjük, egy felejthetetlen élménnyel és egy remekművel távozol!


Nem szükséges sem rajz, sem festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt biztosítunk (vászon, ecsetek, festék, stb.). Tölts el három órát kreatívan és vidáman, mi pedig garantáljuk, hogy büszkén távozol majd saját alkotásoddal!
Remek ajándék a közös festés vagy az általad készített festmény is! 


Részvételi díj: 9.900 Ft/ fő
További információ: kepfestok01@gmail.com 


Előzetes bejelentkezés szükséges!
JELENTKEZÉSI LAP:  https://forms.gle/3y1fE2gF8jjtU9QZ8
A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd nekünk! 


Várunk szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika 

Vissza