Képfestők - Egyedi akril technikák

2019-08-09 18:00

Képfestők - Egyedi akril technikák

 Légy egyedi! Éld át a szabad alkotás varázsát a segítségünkkel! Augusztusban egy újabb szenzációs élményfestésen, egy különleges workshopon vehetsz részt! Mindent mutatunk, lépésről lépésre haladunk, mindenkinek segítünk, a végén mégis egy teljesen egyedi festményt vihetsz haza! Ilyen még nem volt, ilyen csak nálunk van, és természetesen, most is a megszokott, kiemelkedő Képfestők színvonalra számíthatsz! A vegyes technika egy fantasztikusan izgalmas, kreatív módszer, ahol kipróbálhatod az akrilfestést, dekupázsolást, antikolást, repesztést, stencilezést, transzfer technikát, hogy elérd azt a hatást, amit megálmodtál. Egy igazán egyedi és gyönyörű festmény lesz a végeredmény, ezt megígérjük!
Kapsz rengeteg kiegészítőt: papír és textilvirágokat, lepkéket, mintákat, stencileket, nyomdákat, struktúr pasztát, amikkel festményedet alakíthatod, és térbelivé varázsolhatod! Hozunk pár inspirációs képet, ami alapján megfestheted, elkészítheted a sajátodat! Természetesen minden segítséget megadunk, továbbra is mutatjuk, vezetjük és segítjük a folyamatot, hogy élmény legyen az alkotás!
Szeretettel várunk akár teljesen kezdő, akár haladó szintű tudással rendelkezel!
Nem kell semmit hoznod, csak magadat és a jókedvedet, mi biztosítjuk az összes alapanyagot és bedobjuk minden tudásunkat, hogy kihozzuk belőled azt, amit még te sem hittél volna magadról. A workshop végén hazaviheted az általad kiválasztott, és megfestett vegyes technikával készült képet!
Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt mi biztosítunk (40x50cm-es vászon, ecsetek, festékek, papírok, ragasztó, stb.)!
Részvételi díj: Nyári kedvezmény: 7.900 Ft/ fő (9.900Ft helyett)
Előzetes bejelentkezés szükséges! Részletek a jelentkezési lapon feltüntetett jelentkezési feltételekben!
JELENTKEZÉSI LAP: https://docs.google.com/forms/d/1Vx3IuYPazq2jhaFGz7ehnkD_9cphZO5VfRw0tHmrzHQ/edit
További információ: kepfestok01@gmail.com
A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd nekünk! A workshopot minimum 6 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.
Várunk szeretettel: Kiss Mónika és Endrődy Orsolya 

Vissza