Képfestők- Egyedi festmény vegyes technikával

2019-10-18 18:00

Képfestők- Egyedi festmény vegyes technikával

 Hiányzik egy új, különleges, és egyedi dekoráció az otthonodból? Októberben főszerepben a 'home decor', a 'home design', a vintage hangulat. Nálunk készíthetsz egy zseniális festményt, ami szinte kávéillattal árasztja el a konyhádat! De ha teakedvelő vagy, mi akkor is adunk remek ötleteket és kiegészítőket!
Ha szeretnél korábbi témát választani (romantikus, lepkés, virágos), olyat is készíthetsz, jelezd a jelentkezési lapon!
Éld át a szabad alkotás varázsát a segítségünkkel! Mindent mutatunk, lépésről lépésre haladunk, mindenkinek segítünk, a végén pedig egy teljesen egyedi festményt vihetsz haza! Ilyen még nem volt, ilyen csak nálunk van, és természetesen, most is a megszokott, kiemelkedő Képfestők színvonalra számíthatsz!
A vegyes technika egy fantasztikusan izgalmas, kreatív módszer, ahol kipróbálhatod az akrilfestést, a dekupázsolást, a stencilezést, a transzfer technikát, hogy elérd azt a hatást, amit megálmodtál. Egy igazán egyedi és gyönyörű festmény lesz a végeredmény, ezt megígérjük!
Kapsz rengeteg kiegészítőt amikkel festményedet alakíthatod, és térbelivé varázsolhatod! Hozunk pár inspirációs képet, ami alapján megfestheted, elkészítheted a sajátodat! Természetesen továbbra is mutatjuk, és segítjük a folyamatot, hogy élmény legyen az alkotás!
Szeretettel várunk akár teljesen kezdő, akár haladó szintű tudással rendelkezel!
Nem kell semmit hoznod, csak magadat és a jókedvedet, mi biztosítjuk az összes alapanyagot (40x50cm-es vászon, ecsetek, festékek, papírok, ragasztó, stb.) és bedobjuk minden tudásunkat, hogy kihozzuk belőled azt, amit még te sem hittél volna magadról.
Részvételi díj: 9.900 Ft/ fő
Előzetes bejelentkezés szükséges! Részletek a jelentkezési lapon feltüntetett jelentkezési feltételekben!
JELENTKEZÉSI LAP: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJgK6kWy9X5phlnOVKyG1a4EuFpQfwQyIiXiF4QfLInA_sOg/viewform?usp=sf_link
További információ: kepfestok01@gmail.com
A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd nekünk! A workshopot minimum 6 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.
Várunk szeretettel: Kiss Mónika és Endrődy Orsolya 

Vissza