Képfestők: Frida

2019-05-16 18:00

Képfestők: Frida

 Frida újra a Szelence Caféban! Frida ikon, nő, művész, életművész, aki egyben a szenvedély megtestesítője. Egyetlen nőt sem hagy hidegen. Rengeteg jelzővel lehet illetni a mexikói származású festőnőt, hiszen nem csak festményei, hanem egész élete, személyisége izgalmas és figyelemre méltó. A róla készült portré is különleges, egyedi, magával ragadó és van benne valami finom báj, amitől kedves a szemnek.


Frida emblematikus alakja sok nőre, és több művészre is nagy hatással van. Születésének 111. évfordulójára választottuk ezt a csodás rózsákkal feldíszített portrét, amin átüt a nőiesség és szenvedélyesség, és az a belső tűz, ami a közéleti szerepet is vállaló festőnő egész életét áthatotta.


Gyere, és tapasztald meg velünk az alkotás örömét, és próbáld ki milyen egy saját festményt a vászonra varázsolni.
Hidd el, neked is sikerülni fog! Eddig mindenki büszkén és boldogan távozott az élményfestéséről, úgyhogy itt az alkalom, hogy kipróbáld milyen telefesteni a vásznat!
Mi lépésről lépésre megmutatjuk neked, hogyan is készül egy festmény, ígérjük, egy felejthetetlen élménnyel és egy remekművel távozol!


Nem szükséges sem rajztudás, sem festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt mi biztosítunk (vászon, ecsetek, festék, stb.). Tölts el három órát kreatívan és vidáman, mi garantáljuk, hogy büszkén távozol majd saját alkotásoddal!
Remek ajándék a közös festés vagy az általad készített festmény is! Hozd el barátaidat, munkatársaidat vagy csak tölts pár órát egyedül és ismerj meg új embereket!


Részvételi díj: 9.900 Ft/ fő
További információ: kepfestok01@gmail.com
Előzetes bejelentkezés szükséges!
JELENTKEZÉSI LAP: https://forms.gle/YbaDJy7xyjY9MxdZ6
A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd nekünk! 


Várunk szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika 

Vissza