Képfestők - Holdfényes éjszaka

2019-07-25 09:30

Képfestők - Holdfényes éjszaka

 Ugye milyen jó a nyári estéken végre a szabad ég alatt üldögélni, nézni a teliholat és a gyönyörű csillagos eget? És persze minden hullócsillagnál kívánhatunk is valamit! Most például azt, hogy te is elkészíthesd velünk ezt a varázslatos festményt, hogy aztán ott ragyogjanak nálad is minden éjszaka, a világító festék által! :)
Egy nyári délelőtt nem is indulhat jobban, mint alkotással, most várunk kicsiket és kicsit nagyobbakat is erre az alkalomra. Ha régóta szeretnéd megfesteni felnőttként ezt a képet, most itt a lehetőség!
Ha a te gyermeked is szeret rajzolni és alkotni, akkor itt a helye, hogy kipróbálja, milyen betölteni egy 40x50-es vásznat és elkészíteni egy igazi festményt.
Ha úgy érzed, gyermekedben megvan a kreativitás és már csak a bátorsága vagy önbizalma hiányzik, hogy lelkesen fogjon hozzá az alkotásnak, akkor pedig nem is lehet kihagyni a Kisecset programot, hiszen mi a gyerekeknél és felnőtteknél is arra helyezzük a hangsúlyt, hogy mindenki megtapasztalja az alkotás örömét. Végig segítünk, lépésről lépésre vezetjük a kicsiket az üres vászontól a kész képig, így a bátortalanabbaknak is ajánljuk az élményfestést!
Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt mi biztosítunk (vászon, ecsetek, festék, stb.)!
Részvételi díj: 6.500 Ft/ fő
További információ: kepfestok01@gmail.com
Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi jelentkezési lapon!
JELENTKEZÉSI LAP: https://docs.google.com/forms/d/1jVrOKScpNSviXD7EMoozKK6Bmn5td9JuohamyxJAGh4/edit
A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd nekünk!
Várunk szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika 

Vissza