Képfestők Szülinapi Festés

2019-07-19 18:00

Képfestők Szülinapi Festés

 Június végén 2 évesek lesznek a Képfestők! :) 

Szülinapunk alkalmából megajándékozunk benneteket egy különleges élményfestéssel, ahol mindenki kiválaszthatja magának azt a képet, amit régóta szeretne megfesteni velünk! Lemaradtatok valamelyik műről a két év alatt? Repertoárunk legnépszerűbb, 3 óra alatt megfesthető alkotásai, 20 festmény vár arra, hogy egyet kiválasszatok magatoknak közülük! (Az esemény borítóképén és a jelentkezési lapon megtalálod a választható festményeket!) Mindenki más festményt fog készíteni? Nálunk minden lehetséges! Szakértelemmel, kedvességgel, és profin kidolgozott festési menettel várunk, nálunk tényleg élmény a festést! Segítségünkkel megfesthetitek a kiválasztott művet, hogy másnap már a ti szobátokat díszíthesse. Nektek melyik a kedvencetek?
Ünnepeljetek velünk ezen a különleges alkalmon, és éljétek át az alkotás örömét, ígérjük, egy felejthetetlen élménnyel és egy remekművel távoztok!
Nem szükséges sem rajztudás, sem festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt biztosítunk (vászon, ecsetek, festék, stb.). Töltsetek el három órát kreatívan és vidáman, mi pedig garantáljuk, hogy büszkén távoztok saját alkotásaitokkal!
Remek ajándék a közös festés vagy az általad készített festmény is!
Részvételi díj: NYÁRI KEDVEZMÉNY: 7.900 Ft/Fő (9.900 Ft/fő HELYETT!)
További információ: kepfestok01@gmail.com
Előzetes bejelentkezés szükséges!
JELENTKEZÉSI LAP:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWgNIexh6n6HP_5-fRcq_OTdqHPLUQud9iAcb-mxov7iFTog/viewform?usp=sf_link
A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd nekünk!
Várunk szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika 

Vissza