Klimt: Életfa 4.0 - Szelence Café

2019-03-30 18:00

Klimt: Életfa 4.0 - Szelence Café

Klimt Életfája egy igazi meditatív festmény. Az arany spirálok megfestése közben megáll az idő, és megszűnnek a hétköznapi problémák. Mindenkinek lehetősége van kreatívan kidíszíteni a saját életfáját, amihez egy különleges technikát, az aranyfüstöt  is kipróbálhatjátok. Az arany -és  bronzfestékek, valamint a fényes aranyfüst hatására a festményetek igazán ragyogóak lesznek!
Gustav Klimt Életfája a létezés metamorphózisának egyik legcsodálatosabb kivetülése a festészetben, a szimbólumokkal gazdagon tarkított festmény megfestése mindenki számára egy izgalmas alámerülés az élet tengerébe. Tapasztald meg velünk az alkotás örömét, és próbáld ki milyen egy Klimt képet a vászonra varázsolni.
Elhiszed, hogy neked is sikerülni fog? Eddig minden bizonytalankodó büszkén és boldogan távozott az élményfestéséről, úgyhogy itt az alkalom, hogy kipróbáld milyen bearanyozni egy 40x50 cm-es vásznat!
Lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan is készül egy festmény. Éld át velünk az alkotás örömét, ígérjük, egy felejthetetlen élménnyel és egy remekművel távozol!
Nem szükséges sem rajztudás vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt biztosítunk (vászon, ecsetek, festék, stb.). Tölts el három órát kreatívan és vidáman, mi pedig garantáljuk, hogy büszkén távozol majd saját alkotásoddal!
Remek ajándék a közös festés vagy az általad készített festmény is!
Részvételi díj: 9.900 Ft/ fő
További információ: kepfestok01@gmail.com
Előzetes bejelentkezés szükséges!
JELENTKEZÉSI LAP: https://goo.gl/forms/umNqNN7UEW93MXAu1
A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd nekünk!
Várunk szeretettel: Kiss Mónika és Endrődy Orsolya

Vissza