Varrj újrazacsit!

2019-09-07 14:00

Varrj újrazacsit!

 Szeretettel várlak titeket a Szelence Café-ban tartandó #újrazacsi varró workshopomon, ahol megtanulhatjátok, hogyan készíthetitek el saját bevásárló zacskóitokat pamutvászonból és tüllből!

Hogy mi az #újrazacsi?
Egy olyan textilanyagból készült, felül általában madzaggal zárható zsákocska, amivel a zöldség, gyümölcs vagy pékáru vásárlásnál használt műanyag zacskókat lehet kiváltani. A workshopon készített #újrazacsinak az alja tüllből készül, a tartalma látható, így a pénztárnál is gond nélkül le tudják mérni a benne lévő árut.

A workshop programja:
9:45-10:00 Érkezés, beszélgetés, bemutatkozás
10:00-12:00 Textilek, tüllök kiválasztása, szükséges részek kiszabása, vasalás
12:00-12:30 Kávészünet
12:30-15:00 Zacsi összeállítása, varrás varrógéppel

A workshop közben lehetőség van kérdésekre, igyekszem minden hasznos információt, tippet, trükköt megosztani veletek, ami segít abban, hogy a workshop után otthon, önállóan is elkészíthessétek saját zacskóitokat.

Varrási előismeret nem szükséges, de jó, ha van :)

Az ár tartalmazza a felhasznált textileket, tüllöket, madzagokat, azaz minden szükséges alapanyagot, ami az elkészítéshez szükséges. Ezen felül workshop csemegét (szörp, víz, egészséges nasi (édes és sós)) és az oktatás díját.
A workshopon két különböző méretű #újrazacsit készítünk el, de természetesen ha valakinek meghatározott méretben van szüksége a zacsira, azt is el tudjuk készíteni.

A workshopra maximum 10 fő tud jelentkezni, a webshopomon található workshop termék megvásárlásával. Utánvételes fizetés esetén a workshop díját a helyszínen kell fizetni készpénzzel, vagy bankkártyával. 

Vissza