Villásreggeli

2019-11-30 09:00

Villásreggeli

 Minden hónap utolsó szombatján igazi “terülj, terülj asztalkává” változik a Szelence; a háttérben lágy zene szól, frissen sült szezámmagos házi kifli illata száll a levegőben.

Vegetáriánusok mennyországa, húsevők minden várakozást felülmúló, izgalmas kulináris élménye – ilyen nálunk egy villásreggeli.
A megszokott reggeli alapanyagok – tojásétel, sajtok, zöldségek – mellett igazi Szelencés különlegességek is helyet kapnak roskadozó asztalunkon: turmixszal, vegán zöldségkrémekkel, változatos salátákkal, házi pékáruval, pitékkel és természetesen nyers vegán édességekkel is várjuk vendégeinket.

Egytől egyig csupa egészséges, teljesértékű fogás, ami étellel szinte egész napra, gasztro-inspirációval pedig még hosszú hónapokra ellát.

Párok, családok, anyukás találkozók, és egyedülállók kedvelt eseménye.

Fontos információk:

a villásreggeli előre meghirdetett időpontban, általában a hónap utolsó szombatján kerül megrendezésre
a részvétel előzetes asztalfoglaláshoz kötött, melyet az info@szelencecafe.hu e-mail címen kérünk, hogy jelezz, amint megvan a számodra alkalmas időpont (hamar betelnek a helyek!)
9.00 órára vagy 11.00 órára  tudsz időpontot foglalni – a két órás időtartam alatt korlátlan étel- és turmixfogyasztásra vagy jogosult
a kávé, tea a részvételi díjon felül, külön fizetendő.
részvételi díj: 3.500 Ft/fő 

Vissza