Villásreggeli

2019-03-30 09:00

Villásreggeli

 Villásreggeli a Szelencében

Havonta egyszer szombaton igazi “terülj, terülj asztalkává” változik a Szelence; a háttérben lágy zene szól, frissen sült szezámmagos házi kifli illata száll a levegőben.

Vegetáriánusok mennyországa, húsevők minden várakozást felülmúló, izgalmas kulináris élménye – ilyen nálunk egy villásreggeli.

A megszokott reggeli alapanyagok – tojásétel, sajtok, zöldségek – mellett igazi Szelencés különlegességek is helyet kapnak roskadozó asztalunkon: turmixszal, vegán zöldségkrémekkel, változatos salátákkal, házi pékáruval, pitékkel és természetesen nyers vegán édességekkel is várjuk vendégeinket.

Egytől egyig csupa egészséges, teljesértékű fogás, ami étellel szinte egész napra, gasztro-inspirációval pedig még hosszú hónapokra ellát.

Párok, családok, anyukás találkozók, és egyedülállók kedvelt eseménye.

Fontos információk:

a villásreggeli előre meghirdetett időpontban, általában a hónap utolsó szombatján kerül megrendezésre

a részvétel előzetes asztalfoglaláshoz kötött, melyet az info@szelencecafe.hu e-mail címen kérünk, hogy jelezz, amint megvan a számodra alkalmas időpont (hamar betelnek a helyek!)

Két turnus indul: 9.00-10.30 és 11.00-12.30 (BETELT a 2. turnus) – a másfél órás időtartam alatt korlátlan étel- és turmixfogyasztásra vagy jogosult
a kávé a részvételi díjon felül, külön fizetendő. Kérjük az asztalfoglalásnál jelöld meg, hogy melyik turnusba szeretnél részt venni.

részvételi díj: 3.500 Ft/fő

Várunk szeretettel! 

Vissza