Villásreggeli

2020-01-25 09:00

Villásreggeli

 Villásreggeli a Szelencében

Minden hónap utolsó szombatján igazi “terülj, terülj asztalkává” változik a Szelence; a háttérben lágy zene szól, frissen sült szezámmagos házi kifli illata száll a levegőben.

Vegetáriánusok mennyországa, húsevők minden várakozást felülmúló, izgalmas kulináris élménye – ilyen nálunk egy villásreggeli.

A megszokott reggeli alapanyagok – tojásétel, sajtok, zöldségek – mellett igazi Szelencés különlegességek is helyet kapnak roskadozó asztalunkon: turmixszal, vegán zöldségkrémekkel, változatos salátákkal, házi pékáruval, pitékkel és természetesen nyers vegán édességekkel is várjuk vendégeinket.

Egytől egyig csupa egészséges, teljesértékű fogás, ami étellel szinte egész napra, gasztro-inspirációval pedig még hosszú hónapokra ellát.

Párok, családok, anyukás találkozók, és egyedülállók kedvelt eseménye.

Fontos információk:

- a villásreggeli előre meghirdetett időpontban, általában a hónap utolsó szombatján kerül megrendezésre
- a részvétel előzetes asztalfoglaláshoz kötött, melyet az info@szelencecafe.hu e-mail címen kérünk, hogy jelezz, amint megvan a számodra alkalmas időpont (hamar betelnek a helyek!)
- 9.00 órára vagy 11.00-ra tudsz időpontot foglalni – a másfél órás időtartam alatt korlátlan étel- és turmixfogyasztásra vagy jogosult
- a kávé, tea a részvételi díjon felül, külön fizetendő.
részvételi díj: 4.000 Ft/fő

Várunk szeretettel! 

Vissza